Intrade ITG AB | Let your walls talk

Pressrum

Pressrum

VÄLKOMMEN TILL VÅRT PRESSRUM

Vi är nu klara med vårens lanseringar som består av fyra kollektioner: Pip 2020, Boho Rhapsody, Utopia och Skin. Gå in under VÅRA KOLLEKTIONER och sök på respektive namn för lite text och info och här kan man ladda ner högupplösta miljöbilder.

Nu gör vi uppehåll i Pressrummet och jobbar som bäst med höstens nyheter. Vi hämtar inspiration från jordens alla hörn och snappar upp de senaste trenderna inom tapetvärlden. På grund av Corona är det dock lite turbulent och många kämpar i branschen, men vi återkommer med nyheter så snart vi kan. Titta in här igen i augusti så hoppas jag att vi har något inspirerande att visa.

Till dess, kontakta mig gärna med frågor, önskemål, högupplösta mönsterbilder eller vad det än kan vara som rör våra tapeter: catharina [at] intrade.se

Våra kollektioner finns även på tapet.se där man kan klicka upp en kollektion och se alla mönsterbilder. För att få tillgång till vår bildbank klicka på länken här: https://tapetterminalen.image-bank.com 
och logga in, skapa konto eller kontakta Lovisa på lovjoh [at] tapet.se för att få inloggningsuppgifter.

 

Vi ses här i augusti – trevlig sommar och var rädda om varandra!

Package icon Intrade Logo - EPSImage icon Intrade Logo - JPG

Logga in

Ange ditt användarnamn på Intrade ITG AB.
Ange ett lösenord för ditt konto.

Hitta din återförsäljare

InTrade ITG AB
Box 16
SE-501 13 Borås.´

Lager och besöksadress
Intrade ITG AB
Surbrunnsgatan 10
504 30 Borås

Tel. +46[0]31 774 01 40
Fax. +46[0]31 13 39 37
E-mail: info [at] intrade.se

"Intrade är det lilla företaget med den stora ambitionen. Vårt mål är nämligen att leta rätt på världens absolut fräckaste tapeter och presentera dem på en designmedveten och kräsen svensk marknad."