Intrade ITG AB | Let your walls talk

Novalin

Låt oss presentera en unik tapet som inte blir tråkig. NOVALIN är lintapet av högsta kvalitet, tillverkad av enbart de finaste råvarorna. Tapeten är välkänd och högt respekterad av inredningsdesigners och arkitekter.

Designen är unikt vacker och linet tillför den där extra lyxen till rummet. Färgerna är noga utvalda för sin tidlöshet vilket ger dig en tapet som du kan njuta av i många år framöver utan att förlora sin charm och lyster. I den nya solfjädern presenteras 50 stycken enfärgade tapeter med robust garn och i ett brett spektrum av färger. Produktionen av Novalin tapeterna kan liknas vid ett hantverk där hundratals trådar av finaste lingarn går in i maskinen och måste hållas på rätt plats för att skapa denna unika lingarnstapet.

Tillverkningen sker hos Kinnalin, fabriken där allting började. 1964 var starten för KinnasandNovalin och produktionen har inte ändrats nämnvärt under de senaste 60 åren, vilket gör att kunskapen, historien och traditionen är bevarad.

Hitta din återförsäljare

InTrade ITG AB
Box 16
SE-501 13 Borås.´

Lager och besöksadress
Intrade ITG AB
Surbrunnsgatan 10
504 30 Borås

Tel. +46[0]31 774 01 40
Fax. +46[0]31 13 39 37
E-mail: info [at] intrade.se

"Intrade är det lilla företaget med den stora ambitionen. Vårt mål är nämligen att leta rätt på världens absolut fräckaste tapeter och presentera dem på en designmedveten och kräsen svensk marknad."