Intrade ITG AB | Let your walls talk

Pressrum

Pressrum

Här hittar du lite mer fakta om företaget och vår historia - se nedladdningsbar företagspresentation i pdf-format. Högupplösta produktbilder kan laddas ner direkt från hemsidan.

För ytterligare information och lösenord för nerladdning av produktbilder för kommande kollektioner, vänligen kontakta Catharina på telefon 031-774 01 40 eller skicka ett mail till catharina [at] intrade.se

Våra senaste nyheter finns att ladda ner under respektive kollektion – se Våra kollektioner.

Nu har vi precis lanserat tre kollektioner som ni kan se och ladda ner från hemsidan under ”Våra kollektioner”: L’Atelier de Paris, Matilda och Siroc. Dessa kollektioner finns nu ute i handeln.

Nästa lansering kommer ut i butik i mitten/slutet av oktober. De är Deauville 2, Reflect och Make Believe. Deauville 2 är precis som namnet antyder, andra editionen av en fräsch marin kollektion som hämtat ideer från franska kuststaden Deauville, blandat med New England. Reflect är en lyxig kollektion med inspiration från en frodig trädgård i tropikerna i härliga ytor som sammet, folie och pärlor. Och till sist den söta barnkollektionen Make Believe i papper med gulliga barnmotiv för ungar upp till 10 år.

Package icon Intrade Logo - EPSImage icon Intrade Logo - JPGPDF icon Företagspresentation

Logga in

Ange ditt användarnamn på Intrade ITG AB.
Ange ett lösenord för ditt konto.

Hitta din återförsäljare

InTrade ITG AB
Södra Larmgatan 6
SE-411 16 Göteborg.

Tel. +46[0]31 774 01 40
Fax. +46[0]31 13 39 37
E-mail: info [at] intrade.se

"Intrade är det lilla företaget med den stora ambitionen. Vårt mål är nämligen att leta rätt på världens absolut fräckaste tapeter och presentera dem på en designmedveten och kräsen svensk marknad."