Intrade ITG AB | Let your walls talk

Pressrum

Pressrum

Här hittar du lite mer fakta om företaget och vår historia - se nedladdningsbar företagspresentation i pdf-format. Högupplösta produktbilder kan laddas ner direkt från hemsidan.

För ytterligare information och lösenord för nerladdning av produktbilder för kommande kollektioner, vänligen kontakta Catharina Gårdström på telefon 031-774 01 40 eller skicka ett mail till catharina [at] intrade.se

Våra senaste nyheter finns att ladda ner under respektive kollektion – se Våra kollektioner.

Lanseringen före sommaren är klar, det sista paketet med kollektionerna Enchanted Garden, Geonature och Jaipur finns ute i butik sedan mitten på april. Vi jobbar nu för fullt med att färdigställa nyheterna inför hösten, som vi beräknar ska vara ute hos våra kunder i tapet- och färghandeln i mitten av september. Den här gången blir det något alldeles extra från USA, romantiskt från England och en väldigt spännande kollektion designad i Holland med Afrikanska influenser. Lite längre fram på hösten har vi fler häftiga saker på gång, mer om allt detta kommer.

Så välkomna tillbaks här i augusti då vi hoppas kunna ge er lite förhandsglimtar.

Package icon Intrade Logo - EPSImage icon Intrade Logo - JPGPDF icon Företagspresentation

Logga in

Ange ditt användarnamn på Intrade ITG AB.
Ange ett lösenord för ditt konto.

Hitta din återförsäljare

InTrade ITG AB
Södra Larmgatan 6
SE-411 16 Göteborg.

Tel. +46[0]31 774 01 40
Fax. +46[0]31 13 39 37
E-mail: info [at] intrade.se

"Intrade är det lilla företaget med den stora ambitionen. Vårt mål är nämligen att leta rätt på världens absolut fräckaste tapeter och presentera dem på en designmedveten och kräsen svensk marknad."